АКЛІН

Навіщо потрібна хімчистка меблів?

Люди зазвичай поділяються на два типи: ті, які давно переконалися в зручності та користі хімчистки диванів і матраців, та ті, хто впевнений, що хімчистка меблів як послуга абсолютно не потрібна, а розмови про її користь - не більше ніж вдалий маркетинговий хід. Давайте розбиратися з цим питанням.

Насправді, позитивні сторони хімчистки меблів очевидні так само, як і негативні сторони при її відсутності. Ми розповімо про користь, яку принесе вам хімчистка, а що з цими знаннями робити - вирішуйте самі.

Чисті, свіжі меблі - це про красу, затишок і комфорт будь-якого приміщення - житлового чи комерційного. Якщо у вас чистота в офісі або кафе - ви проявляєте пошану до клієнтів, якщо ви забезпечуєте чистоту домашніх меблів - це турбота про сім'ю.

Чистота меблів - це про здоров'я. Справа в тому, що меблі великою мірою впливають на загальну чистоту повітря в приміщенні. Чим більше пилу меблі накопичили на собі, тим менш свіжим буде повітря, та тим небезпечніше буде перебувати в такому приміщенні. Більше того, у багатьох країнах існує певний рівень чистоти повітря, котрий вимагають органи санітарного контролю. Власники, які порушують подібні вимоги, можуть потерпіти великі збитки після закриття підприємства для наведення там порядку.


Чистота меблів безпосередньо впливає на наше здоров'я. Перебуваючи в конкретному приміщенні, людина вдихає весь пил, що скупчився всередині оббивки. Чим більше пилу на меблях, тим більшою є небезпека виникнення хвороб дихальних шляхів, а при контакті з такими меблями можуть виникати різні шкірні захворювання і алергія.

Якщо ви власник бізнесу, то чистота меблів на підприємстві - це про ваш імідж. Конкуренція велика у всіх галузях і будьте впевнені, що засалені, запилені меблі точно не додадуть вам відвідувачів, а швидше за все і відлякають тих, що вже існують.

Ми розписали тільки ті причини, які лежать на поверхні. Насправді, їх набагато більше. Хімчистка м'яких меблів в Києві - доступна послуга, яку можна замовити без проблем, просто зателефонувавши за номером телефону або натиснувши декілька кнопок на сайті. Пам'ятайте, що за хімчистку дивана ви заплатите грошима, а брудні меблі будуть коштувати вам здоров'я та зіпсованої репутації. Тому не відкладайте на завтра те, що можна почистити вже сьогодні та дихати на повні груди. Майстри нашої компанії до ваших послуг сім днів на тиждень.