АКЛІН

З чого складається професійна чистка штор і коли така процедура потрібна

Штори є чудовим доповненням інтер'єру будь-якого приміщення, а також створюють додатковий затишок, захищають кімнату від попадання сонячних променів та зацікавлених очей сусідів. На сьогодні існує безліч різновидів штор за формою, матеріалом, наявності декоративних елементів. Кожна господиня може обрати те, що підходить саме їй.

За будь-яким предметом інтер'єру потрібно доглядати. Штори теж вимагають ретельного догляду, щоб вони не втрачали привабливості та служили довго. Також слід враховувати, що штори накопичують пил, шерсть домашніх тварин, спори цвілі. Надалі це може вчинити згубний вплив на здоров'я людини, а повітря в приміщенні стане затхлим. Більшість господинь надає перевагу самостійному чищенню штор. Найчастіше, для цього використовується звичайнісіньке прання руками в прохолодній воді. Однак, такий процес є досить витратним за силами та за часом, до того ж, далеко не всі штори можна прати.


На щастя, існує послуга професійного чищення штор, яка виручила вже не одну господиню в світі.
У яких випадках слід віддати перевагу чищенню штор від фахівців:
  • ваші штори досить великі за розміром;
  • на ваших шторах є багато декоративних елементів;
  • матеріал, з якого виготовлені штори, не переносить вологу;
  • у вас недостатньо вільного часу, щоб витрачати його на прання штор.

Процес професійного чищення штор насправді дуже простий завдяки тому, що майстри володіють спеціальною технікою, котра дозволяє чистити штори у висячому положенні. Таким чином, вам не потрібно витрачати час на те, щоб знімати штори, а потім вішати їх назад на вікно. Спочатку майстри чистять штори з двох сторін сухим методом, щоб видалити все сухе сміття та пил. Наступним етапом чищення є обробка виробу паром. Це дозволяє освіжити штори, знищити бактерії та нейтралізувати неприємний запах. Якщо на ваших шторах є плями, майстри їх оброблять окремо, перед тим як проводити парову чистку. При цьому, весь процес чищення займає близько 30 хвилин на 2 штори стандартного розміру.


Як бачите, чистка штор на дому має багато переваг і не займає багато часу. До того ж, ви можете займатися своїми справами, поки майстри будуть чистити ваші штори. У нашій компанії дана послуга є доступною за ціною. Якщо повітря у вашій кімнаті стало важким, якщо ви втомилися витрачати на прання штор цілий день або просто давно не чистили їх, саме час звернутися до фахівців компанії "АКЛІН".