АКЛІН

Дезінфікуємо м'які меблі в домашніх умовах

На наших меблях збирається багато пилу та мікроорганізмів. Дезінфекція м'яких меблів є досить складним питанням, проте дуже необхідним. Складність цього питання в домашніх умовах в тому, що засіб для дезінфекції слід підбирати дуже ретельно, оскільки невірно обраний засіб може зіпсувати структуру тканини, привести до вигорання кольору або розводів.
Найбільш дієвими та популярними народними засобами дезінфекції меблів є сода або спирт. Дані речовини безпечні для оббивки практично з будь-якого матеріалу.

Щоб продезінфікувати оббивку дивана, слід розпорошити спирт на поверхню і залишити там. Потім промокніть залишки спирту паперовою серветкою.
Також з дезінфекцією м'яких меблів непогано справляється харчова сода. Для дезінфекції слід рівномірно розподілити соду по поверхні меблів та залишити на кілька годин. Потім пропилососьте меблі, щоб прибрати соду з поверхні. Також такий метод добре працює в процесі боротьби з неприємним запахом на меблях.


Крім народних засобів, можна придбати в спеціалізованому магазині дезінфікуючий засіб для м'яких меблів. Однак, це обійдеться дорожче.
Наші фахівці рекомендують в питаннях дезінфекції м'яких меблів звертатися до професіоналів. Майстри компанії "АКЛІН" мають в своєму арсеналі спеціальний апарат, який видаляє забруднення на десятки сантиметрів в глибину. Також вбудована ультрафіолетова лампа гарантує поверхні ваших меблів ретельну дезінфекцію.
Також добре сприяє дезінфекції ретельна хімчистка оббивки, оскільки мікроби просто видаляються разом з мильним розчином. Це ще одна причина звернутися з даною проблемою до фахівців.

Так чи інакше, кожен сам вибирає якими способами боротися з мікробами в будинку. Це можуть бути народні засоби, куплені в спеціалізованому магазині або звернення до фахівців. Важливо пам'ятати, що дезінфекція меблів є важливим етапом догляду і турботою про здоров'я вас та ваших близьких. Особливо актуальне це питання в періоди сезонних загострень захворювань.