АКЛІН

Чому варто надати перевагу хімчистці килима в цеху.

Безумовно, килим потребує чищення, в якому б чистому приміщенні він не лежав. Адже саме килим накопичує в собі найбільшу кількість пилу, сміття та інших забруднень. Більш того, нашими ногами все це вдавлюється в самі глибини ворсу, і звичайним домашнім пилососом потім не обійтися. Про переваги хімчистки килимів в цеху читайте в нашій статті.

Отже, ми всі розуміємо, що килим має потребу в регулярному прибиранні пилососом для підтримки чистоти та привабливого зовнішнього вигляду. На жаль, як би нам цього не хотілося, домашній пилосос не здатний прибрати всі 100% забруднень, і те, що залишається всередині ворсу, теж з часом там накопичується. Тому ми рекомендуємо проводити хімчистку килима один раз на рік, а краще двічі. Наша компанія здійснює хімчистку килимів двох видів: хімчистку килимів на дому та в цеху.


Розглянемо другий варіант. Ми бачимо відміну вже, як мінімум, в місці проведення чистки. Ось вам кілька аргументів на користь цехової чистки килимових виробів:
  1. При хімчистці в цеху ви не прив'язані до будинку. Тобто, вам потрібно бути вдома всього 5 хвилин, щоб передати килим майстрам, і ще 5 хвилин, щоб забрати свій чистий килим назад. В інший час ви можете вільно займатися своїми справами.
  2. У цеху є набагато більше можливостей для проведення хімчистки, ніж майстри можуть привезти до вас додому (інша техніка, засоби, умови роботи).
  3. Чистка в цеху відмінно підходить для сильно забруднених килимів, оскільки в процесі килим набагато частіше промивається водою.
  4. Під час чищення килима в цеху очищується не тільки ворс, але й основа килима, а це дає вам ще більше чистоти.
  5. Хімчистка в цеху чудово підходить для делікатних виробів.

Процедура хімчистки в цеху складається з більшої кількості кроків і просто необхідна в тих випадках, коли вам потрібно грунтовно почистити ваш килим. У процесі такої чистки килим спочатку гарненько вибивається від пилу та дрібного сміття, який застряг у ворсі, потім делікатно зачищаються всі плями, і тільки потім починається прання килима. По завершенні всіх необхідних робіт килим віджимається та сушиться в спеціальному приміщенні.

Таким чином ви отримуєте абсолютно чистий, сухий килим без зайвих турбот. Наші майстри заберуть виріб біля ваших дверей в обумовлений час, і потім повернуть його вам назад. Також чистка в цеху актуальна для тих килимів, які лежать в приміщеннях з великою прохідністю. Адже чим більше людей, тим більше сміття килим в собі накопичить.

Не варто думати, що хімчистка килимів в цеху не підійде виробам з натуральних матеріалів або тим, які погано реагують на вологу. Великою перевагою хімчистки в цеху є також і те, що метод чистки визначається виходячи з матеріалу килима, рівня забрудненості та інших характеристик. Так, в цеху можливо не тільки випрати килим, але й почистити його за допомогою піни або інших спеціальних реагентів.
Пам'ятайте, що замовляючи хімчистку килимів в цеху, ви піклуєтеся не тільки про чистоту дому, але і про здоров'я його мешканців.