АКЛІН

«‎Аклін»‎ підтримує чистоту ваших меблів, а Sintegrum (Сінтегрум) — чистоту бізнесу

Хімчистка меблів вдома — це сфера, яка вимагає, аби кожен працівник:
  • Знав протоколи чистки різних меблів та не плутався у засобах та техніці
  • Уважно ставився до деталей, умів швидко реагувати, та знав, що робити у «форс-мажорних»‎ ситуаціях
  • Розумів правила спілкування з клієнтами
  • Був «‎обличчям»‎ компанії, і розумів свою відповідальність за це
З 2000 року ми в «‎Аклін»‎ турбуємося не лише про чистоту ваших меблів, а й про ваш комфорт.
Тому кожен співробітник «‎Аклін»‎ — висококваліфікована, вихована та відповідальна людина, яка на 100% знає інструкції, працює швидко та уважно.
За 23 роки компанія масштабувалася та розвинулася. І ми працюємо, як годинник, незалежно від масштабів та криз.
Допомагає нам в цьому українська система Sintegrum, створена для автоматизації процесів навчання, рекрутингу та управління знаннями співробітників у компанії.
Сінтегрум — це тверда опора, яка допомагає будувати та масштабувати бізнес навколо системи, автоматизуючи більшість процесів, пов’язаних з людським фактором.
Це допомагає нам бути кращими у своїй справі та лідерами на ринку.
5 способів, як Sintegrum в корені вирішує проблему №1 бізнесу — людський фактор
Завдяки системі інтеграційних треків — новітній розробці Дмитра Корчевського (засновника та власника Sintegrum), бізнес будується навколо системи, а не навколо людей.
Це допомагає переживати кризи, не залежати від «‎ключових людей»‎, розвиватися та масштабуватися.
  1. Найм, рекрутинг, навчання та офборіднг — більше не емоційні процеси, а систематизовані та зрозумілі
Автоматизація процесів рекрутингу, інтеграції співробітників і підвищення кваліфікації — дозволяє більше не витрачати час керівника та топ-менеджерів на перевірку тестових, знайомства, адаптацію нових працівників.
Система інтеграції Sintegrum збирає шлях співробітника в одній системі, замінюючи десятки сторонніх документів і додатків.
Ви систематизуєте навчання та бізнес через технологію інтеграційних треків з широким функціоналом, де зібрано все для цього необхідне.
  1. 100% впевненість у кожному співробітнику
Уявіть собі, що з першого дня на роботу виходить на 100% підготовлений співробітник. При чому, вам не потрібно «‎вірити йому на слово»‎, ви можете побачити, що він пройшов навчання, як швидко та який % правильних відповідей там був.
  1. Інструкції для засобів, техніки та безпеки — структуровані та зібрані в єдиному місці
Для хімчистки меблів на дому кожен працівник має досконально знати, як працює той чи інший засіб, з якими тканинами він сумісний, за яких температур, як працює техніка, та яких правил безпеки потрібно дотримуватися.
Завдяки Сінтегрум усі ці знання можна зібрати разом, зробити у вигляді тестів чи завдань, за необхідності доповнювати чи змінювати.
В кожного працівника у будь-який момент часу є доступ до цих знань.
  1. Керування ЗНАННЯМИ в головах співробітників
У Сінтегрум вбудована нелінійна (філійна) передача знань — структура з ієрархією. Під кожну компанію та кожну посаду створюються індивідуальні курси — інтеграційні треки.
Їх можна змінювати, доповнювати, знання можна «‎скасовувати»‎. Перевірка — це не тільки тести, як в LMS-системах. Це випробування з великою кількістю варіацій, перевірка за допомогою ментора, який значно глибше оцінює ступінь засвоюваності.
Ви також можете «‎клонувати»‎ знання найкращих співробітників, щоб не бути від них залежними.
  1. Готовність до масштабування
Система інтеграції Сінтегрум — підходить для компаній будь-якого масштабу та у будь-якій сфері, без необхідності додаткових налаштувань.
Це означає, що ви можете додавати нових працівників, нові посади, нові знання та тести, скільки вам потрібно.
Sintegrum допомагає бізнесу «‎Аклін»‎ почуватися впевнено, не залежати від людського фактору, забезпечувати високу якість обслуговування та ефективну роботу.
Сьогодні близько 500 компаній-лідерів ринку по всьому світу користуються Сінтегрум. Це — крок в майбутнє твердого системного бізнесу на роки.