АКЛІН

Як вибрати компанію з хімчистки меблів

Послуга виїзної хімчистки меблів вже давно міцно увійшла до життя багатьох господарок. Разом із збільшенням попиту на цю послугу з'являється безліч компаній, що пропонують хімчистку клієнту. Серед величезної кількості пропозицій можна розгубитись. Сьогодні розповімо на що звернути увагу при виборі компанії, щоб не потрапити на хитрощі несумлінних представників даного сегменту.

  1. Готовність брати він відповідальність. Приїжджаючи до вас робити хімчистку, майстри несуть відповідальність не лише за якість своєї роботи, а й за збереження вашого майна. Тому перш ніж зробити замовлення послуг, поцікавтеся як компанія поводитиметься у разі псування оббивки дивана, наприклад, у процесі хімчистки. Якщо співробітники готові відповідати за свою роботу повністю, швидше за все, така компанія цінує свою репутацію і клієнтів, та співпраця вдасться.
  2. Лояльність до клієнта. Компанія має бути готова йти на поступки клієнту: приїхати на замовлення до або після робочого дня, запропонувати різні способи оплати та подібні речі. Такою поведінкою компанія сприяє розвитку хорошого ставлення клієнта до себе та існує велика ймовірність, що клієнт повернеться. Тут не йдеться про сліпе догоджання клієнту, всьому є межа, але лояльність має бути присутньою.
  3. Якість витратних матеріалів та техніки. Майстри хімчистки меблів розуміють, що без якісних засобів та потужної техніки хімчистка не може бути результативною. Більше того, дешеві засоби можуть бути агресивними та пошкодити оббивку, а також завдати шкоди здоров'ю як майстрів, так і клієнтів. Тому компанія, що поважає себе та своїх клієнтів, ніколи не буде економити на своїх клієнтах.
  4. Наявність сайту та актуальних сторінок у соцмережах свідчить про те, що компанія йде в ногу з часом. В епоху пандемії, якщо компанії немає в інтернеті, значить, компанії не існує зовсім. Плюс до всього, на сайті компанія може розповісти докладніше про себе, свої принципи та процес роботи.
  5. Реальні відгуки клієнтів. Перше це те, що відгуки мають бути. Крапка. Або на сайті компанії, або в соцмережах, але у вас має бути можливість прочитати реальний досвід роботи цієї компанії з реальними клієнтами. Компанії, що працюють чесно, зазвичай відкрито публікують відгуки і взагалі активно взаємодіють з потенційними клієнтами.

Це лише кілька моментів, на які варто звернути увагу при виборі підрядників для проведення хімчистки ваших домашніх меблів. Також завжди можна скористатися рекомендацією друзів чи сусідів. Якщо ви бажаєте отримати послуги високої якості, замовляйте хімчистку меблів у нашій компанії. Клієнти "АКЛІН" отримують хімчистку високого рівня з використанням лише сертифікованої косметики. Ми завжди намагаємось увійти в положення клієнта. Більше того, звертаючись до нас, ви отримаєте гарантію на хімчистку 15 днів. Замовляйте хімчистку дивана у найкращих.