АКЛІН

Швидка сушка меблів: необхідність чи маркетинг?

Багато клієнтів, а іноді навіть і майстрів, вважають, що сушити меблі після хімчистки зовсім не обов'язково. Та й навіщо? Адже диван відмінно висихає самостійно.

Так, але є два моменти:
  1. самостійно меблі сохнуть довго;
  2. тривале висихання здатне зашкодити меблям.

Слід розуміти, що в процесі хімчистки, оббивка вашого дивана буде промиватися водою неодноразово. Майстрам потрібно видалити всі забруднення, а також вимити з оббивки залишки миючих засобів. Таким чином, через оббивку вашого дивана можуть пройти десятки літрів води. Звичайно, волога видаляється з оббивки, завдяки потужності нашого обладнання.Тим не менше диван після хімчистки залишається мокрим.
Звичайно, якщо диван - не єдине спальне місце в будинку, ви можете почекати від 4-6 годин, поки він висохне. Однак, мокрий диван створює певний дискомфорт.


Чому наша компанія рекомендує сушити меблі після хімчистки?
По-перше, це зручно та значно економить ваш час і життєві сили. Вам не потрібно турбуватися про те, щоб ніхто не сідав на диван, не потрібно створювати умови для якнайшвидшого висихання. Ви просто чекаєте приблизно одну годину, поки наша сушка робить свою роботу.

Друга причина - турбота про меблі. Скорочуючи час сушки, ви мінімізуєте можливість пошкодження оббивки через вологу. Звісно, наші майстри знають яку оббивку можна чистити водою, а яку ні. Проте навіть для меблів, які нормально переносять вологу, тривалий час сушки навряд чи буде корисним.


По-третє, на мокрій оббивці ви не зможете оцінити якість хімчистки. Звичайно, наша компанія надає всім нашим клієнтам гарантію на 15 днів. Якщо якісь плями не відійдуть, наші майстри приїдуть ще раз і почистять плями абсолютно безкоштовно. Однак це займе ваш час та створить певні незручності.

Як бачите, сушка меблів є важливим етапом після хімчистки дивана, матраца, крісла. Вона не тільки забезпечує вам комфорт, але й піклування про ваші меблі.