АКЛІН

Процес хімчистки килимів на дому

Сьогодні навряд чи можна знайти будинок або квартиру без килимів. Як мінімум, в спальні завжди знайдеться м'який килимок, що забезпечує комфорт і затишок. Щоб килим служив довго та приносив користь, дуже важливо підтримувати його чистоту. Щоб виключити можливість пошкодження виробу під час самостійного чищення, ми рекомендуємо звернутися в нашу компанію та замовити хімчистку килима у вас вдома. Наші фахівці чистять сотні килимів на місяць і відмінно знають що потрібно робити, а чого робити зовсім не можна.
У цій статті ми розповімо з чого складається хімчистка килима на дому і до чого вам потрібно готуватися.
Вакуумна чистка
На даному етапі майстри видаляють всі сухі забруднення, накопичені в ворсі килима за час його експлуатації. Також в процесі сухого чищення забирається пил, залишки людського епітелію та шерсть домашніх тварин.
Видалення плям
На даному етапі видаляються всі плями, які можуть не зникнути в процесі чистки водою. Для боротьби з плямами наші фахівці використовують спеціальні засоби, які ефективні проти різних плям, але щадні до матеріалу виробу.
Чистка водою
Майстер промиває килимове покриття водою з використанням миючих засобів, щоб добре промити ворс та основу килима, а також видалити всі забруднення. Для цього використовуються спеціальні потужні екстрактори, які не залишають забрудненням ніяких шансів.
Видалення залишків миючих засобів
Після проведення водної чистки обов'язково потрібно видалити залишки всіх використовуваних засобів з виробу, інакше хімчистка буде незавершеною. Для цього наші фахівці ретельно промивають килим водою, а потім по максимуму видаляють з килима всю вологу.
Кондиціювання
Майстри наносять на килим спеціальний засіб, щоб пом'якшити ворс килима і надати йому доглянутого вигляду, а також прибрати статику.
Причісування ворсу
За допомогою спеціальної щітки майстри вкладуть ворс вашого килима в тому напрямку, в якому він повинен лежати. Це додасть килиму більш привабливий вигляд і продовжить термін служби виробу.
Після всіх проведених маніпуляцій ваш килим залишається практично сухим і абсолютно чистим.


Ми рекомендуємо проводити професійну чистку килимів хоча б один раз на рік. Це забезпечить килиму належну чистоту та свіжість. Особливу увагу варто приділити килимовим покриттям, на яких граються діти. Адже дитина буде вдихати усе, що знаходиться у ворсі. Також чистка килима допомагає усунути неприємний запах, перешкоджає появі різних хвороботворних організмів.

Компанія "АКЛІН" надає послуги хімчистки килимів в Києві за дуже лояльними цінами. Також ми проводимо акції та надаємо нашим клієнтам знижки на регулярній основі. Звертаючись в нашу компанію, ви отримуєте не тільки якісно виконану роботу, але й задоволення від спілкування з нашими співробітниками.