АКЛІН

Етапи хімчистки дивана

Якісна хімчистка дивана складається з декількох етапів. Деякі з них можуть пропускатися через непотрібність. Однак, ми розповімо про всі етапи, щоб наші клієнти були обізнані.

Суха чистка
На даному етапі майстер пропилососить усю поверхню вашого дивана, щоб видалити шерсть тварин, залишки їжі та інше сміття.

Обробка плям
Якщо на дивані присутні плями, майстер обробить їх окремо перед водним чищенням. Для обробки плям використовуються спеціальні засоби, які ефективно видаляють навіть ті плями, які сильно в'їлися в оббивку. Для різних плям підбираються різні засоби.

Екстракторна чистка
Процес, при якому оббивка вашого дивана рясно промивається мильним розчином, а потім і чистою водою. На один диван може йти до 20 літрів води, щоб добре промити оббивку від забруднень, а потім видалити залишки миючих засобів.


Підсушування
Якщо у господарів немає часу провітрювати приміщення і чекати, поки диван висохне природним шляхом, наші майстри сушать диван за допомогою спеціального фена для меблів. За допомогою даної техніки диван буде сухим вже через 1-3 години. Не хвилюйтеся, увесь час сушки майстри не будуть присутні у вас в квартирі. Вони залишать фен у вас вдома, а потім заїдуть та заберуть його у зручний для вас час. Не турбуйтеся, сушка ніяк не шкодить меблевому покриттю.

Глибинне вибивання пилу
Дана послуга особливо ефективна в боротьбі з пиловими кліщами, коли такі селяться в оббивці. Завдяки своїй потужності, наша вибивачка видаляє забруднення з оббивки дивана на десятки сантиметрів всередину. Також пристрій для глибинного вибивання має вбудовану ультрафіолетову лампу, що гарантує дезінфекцію поверхні.

Нейтралізація неприємних запахів
З такою проблемою рано чи пізно стикається будь-яка господиня. На жаль, часто плями на наших меблях мають властивість неприємно пахнути, надаючи тим самим ще більший дискомфорт. В арсеналі наших майстрів присутні різні засоби для боротьби з неприємними запахами будь-яких видів. Будь то запах сечі, вогкості, затхлості, їжі - все це піде після обробки нашими засобами.

Любов до своєї справи
Без цього етапу не проходить жодна хімчистка в нашій компанії. Наші співробітники люблять те, що вони роблять, люблять людей та життя загалом. Це дозволяє нам надавати якісні послуги хімчистки меблів в Києві та області.